Syystarjous 3 hieronnan kortti 159€. Katso tarjous

Usein kysytyt kysymykset

Ethän tule kipeänä hierontaan.

Mikä Eho on?

Eho on hieronta, johon sinun on helppo tulla. Me haluamme auttaa sinua jaksamaan arjessa ja tarjota sinulle apua ylläpitää toimintakykyäsi säännöllisen hieronnan avulla. Olemme paketoineet hierontamme kuukausijäsenyyksisi, joiden avulla pystyt käymään säännöllisin väliajoin meillä. Meiltä saat tietysti myös kertakäynnit. Me haluamme olla hieronta sinua varten, tervetuloa Eho-jengiin.

Missä toimipisteenne sijaitsee?

Hierontapisteemme sijaitsee Eteläinen Hesperiankatu 10:ssä Helsingin Töölössä. Sisäänkäynti on kadulta talon alaovesta. Ovi on avoinna arkisin kello 18 saakka. Oven saat auki myös painamalla summerilla “Eho Hieronta”. Rapussa sijaitsemme alimmassa kerroksessa heti hissin vasemmalla puolella. Jollei ovemme ole auki, paina ovikelloa, niin avaamme oven sinulle mahdollisimman pian. Tervetuloa Ehon Hierontaan Töölöön!

Miten Eho toimii?

1. Hanki EHO-jäsenyys tai osta kertakäynti - Jäsenyyksiä löytyy erilaajuisia, olitpa sitten ensikertalainen tai hieronnan suurkuluttaja.

2. Teemme hieronnan valinnasta helppoa - Olemme määrittäneet hieronnan alueet ja voimakkuudet helposti valittaviksi.

3. Saavu hierontaan ja rentoudu - Teemme kokemuksesta juuri sinulle sopivan, jotta voit rentoutua aina laadukkaan hieronnan parissa.

Miten varaan ajan?

Ajanvaraus on helppoa meidän sivujen ajanvarausjärjestelmän kautta. Ensimmäisellä kerralla pyydämme asiakkaita rekisteröitymään, jotta ajanvaraus olisi mahdollisimman helppoa. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana toimivat käyttäjätunnuksinasi. Saat täytettyä omat valintasi profiiliisi ja pystyt hallitsemaan valintojasi ja hierontojasi myös tulevaisuudessa.

Ajanvaraus-sivulla valitse ensin haluttu hieronta, jonka jälkeen näet varattavissa olevat ajat. Tämän jälkeen kysymme sinulta tarkentavia kysymyksiä. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Jos sähköposti ei tule muutaman minuutin sisään, muistathan myös tarkistaa roskapostikansiosi.

Varaa aika tästä

Minkälaisia erilaisia hierontoja Eholla on?

Meiltä löytyy kolmea erilaista hierontaa: ylävartalo, keskivartalo ja alavartalo.

Ylävartalo

Kokonaisvaltainen niska- ja hartiaseudun käsittely.

Keskivartalo

Kokonaisvaltainen alaselän, lantion sekä pakaroiden käsittely.

Alavartalo

Kokonaisvaltainen jalkojen käsittely aina lonkasta varpaisiin asti.

Purentalihas

Purentaan vaikuttavien lihasten käsittelyä pään-, kasvojen-, niskahartian- ja rintakehän seuduilta.

Puremalihaksiston kokonaisvaltaiseen käsittelyyn kuuluu leukanivelten ja lihasten käsittely kasvoilta ulkoisesti ja suun sisäpinnoilta, asiakkaan tuntemukset huomioon ottaen.

Voinko varata ajan yksittäiseen hierontaan?

Totta kai! Hieronnan voit varata normaalisti ajanvarausjärjestelmämme kautta painamalla tästä.

Miten Ehon jäsenyydet toimivat?

Meillä on tarjolla kolmenlaista jäsenyyttä: Silver, Gold ja Platinum. Jäsenyyden voit valita oman tarpeesi mukaan. Silver-jäsenelle on suunniteltu hieronta joka toinen kuukausi, Gold-jäsenelle joka kuukausi ja Platinum-jäsenelle kaksi kertaa kuukaudessa. Kaikki jäsentasot ovat kuukausimaksullisia. Voit tutustua jäsenyyksiimme tarkemmin painamalla tästä.

Minulla on jäsenyys, entä jos minulla jää hieronta väliin?

Ei hätää, kun olet saanut jäsenyytesi liittyvän kreditin (eli hieronnan), voit käyttää sen silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hierontakäyntisi eivät katoa tililtäsi vaan pystyt käyttämään niitä joustavasti. Huomioithan kuitenkin, että hieronnat vanhenevat 12 kuukaudessa osto-/saapumishetkestä (lahjakortteihin pätee omat ehdot).

Voinko peruuttaa jäsenyyteni kesken vuoden?

Totta kai, emme halua, että kukaan on meihin väkisin sidottuna, jos et ole tyytyväinen voit irtisanoa jäsenyytesi helposti nettisivuilla “hallitse jäsenyyttä”-osiossa. Jäsenyys voidaan asettaa lopetettavaksi vuoden voimassaolon jälkeen ennen sopimuskauden loppua missä tahansa vaiheessa sopimuskautta ilman erillisiä veloituksia. Jos haluat keskeyttää jäsenyytesi ensimmäisen vuoden aikana, voimme tehdä sen yhden kuukauden veloitusta vastaavalla summalla. Voit hallita jäsenyyttä omien sivujesi kautta painamalla tästä.

Onko Ehon jäsenyys henkilökohtainen vai voinko jakaa sen esimerkiksi ystäväni kanssa?

Ehon jäsenyys on henkilökohtainen, et voi siis jakaa sitä ystävän kanssa. Olemme luoneet konseptimme täysin sinua varten, ja haluamme olla paras mahdollinen kumppani juuri sinulle. Meitä ei kuitenkaan haittaa, jos kutsut ystäväsi mukaan meidän jengiin omalla jäsenyydellään.

Mitä laitan päälle hierontaan?

Hierontaan voit tulla juuri niillä vaatteilla, jotka sattuvat olemaan päälläsi päivän menoissa. Sinun kannattaa pukeutua sellaisiin alusvaatteisiin, joissa sinulla on mukava olla, koska hierottavasta alueesta riippuen pyydämme sinua tarvittaessa vähentämään vaatteita. Emme koskaan pyydä sinua riisuutumaan turhaan ja käytämme aina pyyhkeitä peittääksemme sinut, jotta tunnet olosi mukavaksi. Meidän hieronnassa ei koskaan olla alasti.

Mitä tarvitsen mukaani hierontaan?

Ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus, tarvitsemme sen kantakirjauksia varten. Tarkempaa infoa esimerkiksi pukeutumisesta löydät yllä olevasta kysymyksestä.

Mitä hieronnassa tapahtuu?

Meillä hieronnassa käytetään hierontarasvaa. Hierottava alue riippuu omasta aluevalinnastasi (meillä hieronta-alueen voi valita ilmoittautumisen yhteydessä). Hieronta tehdään suoraan iholle, joten ennen hierontaa hierojasi pyytää sinua riisumaan tarvittavan alueen ja opastaa asettumaan oikeaan asentoon joko päin- tai selinmakuulle hoitopöydälle. Saat riisuuntua rauhassa ennen hoitosi alkua. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kerrot meille, mikäli sinulla on toiveita tai kysymyksiä hieronnan suhteen.

Miksi kannattaa käydä hieronnassa?

Useimmiten hierontaan tullaan jonkinlaisten lihaskireyksien takia, mutta yhtä hyvä syy hieronnalle on rentoutuminen. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Hieronnan hyötyjä ovat muun muassa että se kivun lievitys, aineenvaihdunnan tehostuminen, palautuminen, stressin lievitys sekä kehon ja mielen rentoutuminen.

Sattuuko hieronta?

Hieronta ei lähtökohtaisesti satu, mutta usein se tekee vähän kipeää. Kivun kuuluu kuitenkin pysyä siedettävänä. Kipu tuntuu jokaisesta hieman erilaiselta ja kerrothan hierojallesi, jos sinusta epämukavalta. Hierojamme ovat koulutettuja muuttamaan hieronnan voimakkuutta. Meillä saat varauksen yhteydessä valittua hieronnan vahvuuden, jotka ovat kevyt, keskikova ja kova.

Kuinka voin muuttaa tai peruuttaa varaamani ajan?

Ajan voi peruuttaa 24 tuntia ennen varaamaasi hierontaa (kuukausijäsenille aika on 12 tuntia). Voit peruuttaa aikasi kirjautumalla omilta sivuiltasi tai varausvahvistuksen linkistä.

Entä jos sairastun, enkä ehdi perua aikaani?

Sairaana ei tule tulla hierontaan. Mikäli kuitenkin sairastut, niin ilmoitathan meille soittamalla. Otathan huomioon, että hierojamme ovat yksityisyrittäjiä ja jos perut ajan myöhässä, he menettävät mahdollisuuden hankkia uuden asiakkaan tilallesi. Meille hierojamme on tärkein voimavaramme, joten toivomme että pystymme takaamaan heille mahdollisimman täyden kalenterin ja näin parhaan mahdollisen palkan.

Voinko varata parihieronnan tai samanaikaisen hieronnan ystävän kanssa?

Samanaikaiset hieronnat, samassa tai eri huoneessa, ovat mahdollisia. Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@eho.fi niin etsitään teille sopivin ratkaisu. 😊

Onko teillä käytössä jotain hajusteita hieronnassa?

Hieronnassa saatamme käyttää miedon tuoksuista hierontarasvaa. Loungessa sekä WC-tiloissa meillä on käytössä huonetuoksu. Jos olet hajuherkkä tai haluat muuten tietoa käyttämistämme tuotteista, laita sähköpostia osoitteeseen info@eho.fi, niin kerromme sinulle tarkemmin tällä hetkellä käytössä olevista tuotteista.

Miten voin maksaa hieronnan?

Hierontamme maksetaan ensisijaisesti nettisivuillamme. Meillä voit maksaa pankki- tai luottokortilla ja lahjakortilla. Meillä käy maksuvälineenä myös Eazybreak, Edenred, ePassi ja Smartum hieronta- tai hyvinvointiedut. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa verkossa, ota meihin yhteyttä info@eho.fi.

Kelpaako Eholla Smartum, Eazybreak, Edenred tai ePassi?

Meillä voit maksaa kertakäynnin omilla Eazybreak, Edenred, ePassi ja Smartum hieronta- tai hyvinvointieduillasi. Hierontaa et voi valitettavasti maksaa ns. Virike-eduilla, koska ne ovat varattuja muihin käyttötarkoituksiin. Pyydä siis työnantajaasi varmistamaan, että sopimukseenne sisältyy nimenomaan hieronta- tai hyvinvointietu. Suosittelemme tätä lämpimästi, koska hyvinvoivat työntekijät saavat enemmän aikaan!

Voinko maksaa hieronnan laskulla?

Jos haluat ostaa isomman erän hierontoja, laskulla osto onnistuu. Ota meihin yhteyttä info@eho.fi.

Voinko ostaa Eholle lahjakortin?

Ehdottomasti! Lahjakorttimme voit ostaa verkkokaupastamme: eho.fi/tuotteet painamalla napista "Lahjakortit".

Jos haluat ostaa isomman määrän lahjakortteja, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@eho.fi.

Miten voin käyttää lahjakortin?

Lahjakortin käyttö onnistuu helposti kirjautumalla lahjakortin lunastussivullemme painamalla tästä.

Olen raskaana, voinko tulla Eholle hierontaan?

Otamme hieronnassa raskauden huomioon, mutta suosittelemme ensisijaisesti äideille tarkoitettua hierontaa. Eho-jäsenemme saavat Wario Mama'silta -10% alennuksen. Voit varata ajan raskausajan hierontaan osoitteessa: wariomamas.fi/ajanvaraus. Mainitse ajanvarauksen yhteydessä Ehon jäsenyys ja näytä maksun yhteydessä sinun "Omat sivut", niin olet oikeutettu alennukseen.

Saako alaikäinen tulla hierontaan Eholle?

Toivotamme yli 16-vuotiaat tervetulleeksi Eholle hierontaan. Alaikäisiltä tarvitsemme huoltajan suostumuksen.

Miten Eholle pääsee töihin?

Ihanaa, että haluat meille töihin! Vaikka tällä hetkellä ei olisi avoimia paikkoja auki, meille voi aina laittaa avointa hakemusta rekrytointisivujemme kautta, osoitteessa eho.fi/rekry.

Onko uusia Eho toimipisteitä tulossa?

Me haluamme laajentua tulevaisuudessa, jotta kaikilla olisi mahdollisuus ehompaan arkeen. Ensimmäinen pisteemme sijaitsee Töölössä ja teemme kaikkemme, että pystymme palvelemaan nykyiset asiakkaamme mahdollisimman hyvin!

Jos sinulla on kuitenkin mielessäsi liiketila, jota haluaisit tarjota meille vuokralle, voit laittaa meille sähköpostia info@eho.fi, niin palaamme asiaan.

Miten voin ottaa yhteyttä Ehoon?

Meille voi aina laittaa sähköpostia osoitteeseen info@eho.fi. Meidät saa tavoitettua myös meidän sosiaalisen median kanavien kautta @ehohieronta. :)

Valitettavasti emme pysty vastaamaan puheluihin hierontojen aikana. Akuuteissa tilanteissa laita meille tekstiviestiä tai sähköpostia, vastaamme niin pian kuin mahdollista. Varaukset, muutokset ja peruutukset saat kätevästi tehtyä nettisivujemme kautta.

Sydämmellä: eho-jengi.