Ensimmäinen Eho Hieronnan toimipiste palvelee Helsingin Töölössä

16. helmikuuta 2022

Avasimme ensimmäisen toimipisteemme Helsingin Töölöön Eteläinen Hesperiankatu 10:een. Ehon hieronnat ovat konseptoituja, joka tarkoittaa sitä, että asiakkaana saat aina samanlaisen hieronnan alueelle, jonka valitset.

Ehon loungessa voit viihtyä hieronnan jälkeen nauttien tarjoiluistamme.

Hieronnan valinnat

Eholla voit valita hieronnan alueen helposti varauksen yhteydessä. Aluetta voi muuttaa vielä paikan päällä, mikäli mieli muuttuu viime metreillä. 🙂

Hieronnan alueita ovat seuraavat:

Niska- ja hartiaseudun hieronta / Ylävartalo

Niska- ja hartiaseudun hieronnassa keskitymme ylävartaloon pitkillä rauhallisilla liikkeillä avaten jännityspisteitä. Hieronta toteutetaan ensin selältään, jolloin pääsemme huomioimaan jumissa olevat paikat. Hieronnan alun jälkeen hierottava kääntyy vatsalleen, jolloin käsittely jatkuu rauhallisilla liikkeillä yläselän, lapojen ja niskan alueella. Tämä hieronta yhdistettynä keskikovaan voimakkuuteen on ollut suosituimpia valintoja asiakkailtamme.

Alaselän, lantion sekä pakaroiden hieronta / Keskivartalo

Keskivartalohieronta on rentoutumisen kannalta aivan ainutlaatuinen kokemus. Hieronta toteutetaan kokoajan vatsalla maaten ja se keskittyy nimensä mukaisesti alaselän ja lantion alueelle. Hieronnan otteet ovat rauhallisia ja pitkiä ja avaavat alaselän jumit tehokkaasti. Suosittelemme keskivartalohierontaamme kaikille, koska hieronnan jälkeen lupaamme, että olosi on todellakin entistä ehompi!

Lonkkien, säärien ja jalkaterien hieronta / Alavartalo

Alavartalohieronnassa käsittelemme jalat kokonaisvaltaisesti. Jalkoihin syntyy paljon jumeja, jotka on aika-ajoin hyvä avata. Ehon alavartalohieronta on konseptoitu varta vasten nämä mahdolliset jumit huomioiden ja hieronnan jälkeen askel on kevyempi. 🙂 Hieronnassa käydään lonkat, sääret ja jalkaterät läpi pitkillä jatkuvilla ja rauhallisilla liikkeillä. Hieronta on todella rentouttava.

Hieronnan voimakkuudet

Eholla pääset valitsemaan hieronnan voimakkuudet kolmesta esivalinnasta: kevyt, keskikova ja kova. Suosituin voimakkuus on tähän mennessä ollut keskikova, joka on riittävä voimakkuus lähes kaikille. Mikäli olet tottunut voimakkaampiin otteisiin, suosittelemme kovaa voimakkuutta. Kevyt voimakkuus on tarkoitettu täydellisen rentoutumiskokemuksen aikaansaamiseksi. Kun valitset soittolistalta spa-musiikki ja voimakkuudeksi kevyt, hieronnan jälkeen olet valmis mihin tahansa. Voimakkuutta voidaan muuttaa hieronnan aikana pyynnöstäsi, jotta löydämme juuri sinulle sopivan otteen.

Varaa aika hierontaan.

Avainsanat: ehohieronta, helsinki, hieronta, klassinenhieronta, töölö, urheiluhieronta